Kuopassa.tv

Home: The videos

Kurvenkampf against Yak-9 in H&G, dur 3:06 mins

This video belongs to the category: General gameplay clip.

Kurvenkampf = dogfight. In Heroes & Generals the German Messerschmitt Bf 109 and Soviet Yakovlev Yak-9 are almost the same size and shape. The maximum flying speed is same. Main difference between these fighter planes is armament and the type of bombs they carry. Yak-9 has very good camouflage so that it’s difficult to spot if it’s flying low. On the other hand the bottom of Yak-9 is painted somewhat blue. So it can be hard to see if the plane is against blue sky.

Finnish translation:

Kurvenkampfia Yak-9:ää vastaan H&G:ssä

Kurvenkampf = lähitaistelu tai ilmataistelu. Heroes & Generalsissa saksalaisten Messerschmitt Bf 109 ja neuvostolainen Yakovlev Yak-9 ovat lähes saman kokoisia ja muotoisia. Molemmilla on sama suurin lentonopeus. Suurin eroavaisuus näillä taistelulentokoneilla on aseistus ja minkälaisia pommeja ne kykenevät kantamaan. Yak-9:llä on erittäin hyvä naamioväri niin, että sen havaitseminen on hankalaa jos se lentää matalalla. Toisaalta Yak-9:n alapuoli on maalattu jokseenkin siniseksi. Siksi se voi olla vaikea nähdä jos se lentää sinistä taivasta vasten.

Watch in YouTube — the full description for this clip is published over there.

Almost random details about this page

If you'd like to link to this page from a blog or somewhere, here's a short link for that: kuopassa.tv/242. This page was last updated or modified 2974 days ago. "Kurvenkampf against Yak-9 in H&G" is rated 7,0/10. It´s based on 1 votes. The clip has been tagged as . Kuopassa.tv currently has a total of 296 videos. This page has been viewed 1629 times. The clip was originally released in YouTube 9 April 2016 in .f4v format.